Výsledky dotazníků k Adaptační strategii MAS Podlipansko

vloženo: 03. 11. 2021 | Obecná logo Šance pro krajinu Podlipanska.jpg

V červenci letošního roku jsme vás požádali o vyplnění dotazníků MAS Podlipansko v rámci přípravy velkého dokumentu s názvem Adaptační strategie MAS Podlipansko.

Přinášíme výsledky tohoto dotazníkového šetření, zatím pouze pro celé území Podlipanska. Pokud se tedy zajímáte o širší území, než je jen katastr Kostelní Lhoty, určitě zde najdete mnoho zajímavých informací. Například, že podregion Sadské roviny občané vnímají oproti ostatním částem Podlipanska jako krajinu více narušenou, moderní, hlučnou, kultivovanou či městskou. Nejvíce zde také občané vnímají větrnou erozi, vodní toky jako regulované či zde nejvíce negativně vnímáte sucho v krajině. Více výsledků v přiloženém dokumentu.

V brzké době vám představíme i výsledky pouze za naši obec.

Touto cestou bychom jako MAS Podlipansko, ale i já za sesbe, opravdu rádi poděkovali všem, kteří se do vyplňování zapojili. Kostelní Lhota v počtech odpovědí jednoznačně převálcovala všech více než 50 zapojených obcí vč. velkých měst. Podívejte se na obrázek níže.

Jste opravdu odpovědní a hlavně dobří... je vidět, že problematiku naší krajiny a její nutnou adpataci na změnu klimatu vnímáte...  díky Lhoťáci. 

Odkaz na strategii na webu Podlipanska: https://podlipansko.cz/nase-projekty

-td-

Nedostáváte ještě lhotské aktuality do vaší emailové schránky?
Po odeslání svého emailu budete ihned vědět o všem důležitém v obci. Nebo si nainstalujte aplikaci Česká obec a vše důležité se ihned objeví ve vašem mobilu. elektronické služby

Soubory ke stažení

pdf

Fotogalerie